Russell Brand megkeresztelkedése a Temzében

A napokban Russell Brand humorista a Temze folyó vizében részesült keresztségben, amit közösségi oldalán is megosztott. A buddhista tanokkal korábban szimpatizáló Brand most úgy érzi, megtalálta az útját és áldottá vált a szertartás által.

Russell Brand, az angol humorista, aki korábban a buddhizmussal érzett rokonságot, most a kereszténység felé fordult. Közösségi oldalán közzétett videójában beszámolt arról, hogy megkeresztelkedett a Temze folyóban. A szertartás után újjászületettnek és feltöltődöttnek érezte magát, és azt mondta, hogy április 28-án, vasárnap történt meg a keresztség.

Brand azonban nem csak vallási okokból került a hírek középpontjába. Négy nő vádolta meg nemi erőszakkal, szexuális zaklatással és érzelmi bántalmazással, amelyek állítólag 2006 és 2013 között történtek. A Lepattintva és a Halál a Níluson című filmek sztárja azonban tagadja a vádakat.

A közösségi médiában megosztott videóra több híresség is reagált, köztük Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls egykori énekesnője, aki örömmel üdvözölte Brand megtérését. Mások viszont megkérdőjelezték a Temze vizében történt megkeresztelkedés helyességét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon Russell Brand (@russellbrand) által megosztott bejegyzés