"Ma-ia-hii, ma-ia-huu..." - Emlékszik még az O-Zone-ra? Újra összeállt, és Magyarországra jön koncertezni a moldáv fiúcsapat

Újra összeállt a kétezres évek egyik legkedveltebb fiúbandája, az O-Zone, és egy koncert erejéig Magyarországra, Szegedre látogatnak.

Emlékeznek még a kétezres évekre, amikor a hosszúujjú felsőkre húzott pólók, a bő vagy trapéz farmernadrágok, óriási napszemüvegek és a megmagyarázhatatlanul sikeres popslágerek uralták a divatot és a rádiókat? Ebben az időszakban, 2004-ben tört be a zenei életbe az O-Zone moldáv fiúcsapat.

A Backstreet Boys és a Take That árnyékában az O-Zone a kétezres évek közepén próbálkozott meg a "sráczenekar" receptjével, és meglepetésre óriási sikert arattak.

Az érthetetlen dalszövegek, az idegesítő, de fülbemászó dallamok és a bizarr videoklipek révén milliós rajongótábort toboroztak, akik szinte istenként kezdték imádni őket.

Dan Bălan, Radu Sîrbu és Arsenie Toderaș a Dragostea Din Tei című dallal hódították meg Európát, majd az egész világot, ezért sokkoló volt a rajongók számára, amikor a csúcson, 2005. január 13-án bejelentették a feloszlásukat.

Az együttes tagjai szólókarrierbe kezdtek, de ez nem hozta meg a várt sikert, kivéve Dan Bălan-t, aki közreműködött Rihanna és T.I. Live Your Life című számában, ami a Dragostea Din Tei egy részletét dolgozta fel.

A moldáv popcsapat egykori rajongói mára családos emberekké értek, és sokan azt hitték, hogy az O-Zone feledésbe merül, de a szegedi De Ja Vu Fesztivál bejelentése szerint nem így történt. Június 6-án az O-Zone ismét színpadra lép, hogy felejthetetlen estét szerezzenek a magyar rajongóknak.