Meglepő tartalom egy elveszett bőröndben

Egy tiktoker 80 fontért vásárolt egy elveszett bőröndöt a Heathrow reptéren, és a tartalma kellemes meglepetést okozott számára.

Becky Chorlton, aki a Becky’s Bazaar néven oszt meg tartalmakat a TikTokon, különféle tárgyakat vásárol, majd videózza le azok kicsomagolását. Egyik legújabb videójában egy reptéren hagyott gazdátlan poggyászt szerezett be, amelynek tartalma felülmúlta a várakozásait.

A videó, amely már több mint 5,6 millió megtekintést ért el, bemutatja, hogyan nyitja ki a bőröndöt, amely önmagában is 275 fontot ér. A bőrönd belsejében több értékes tárgyat is talált, köztük Tommy Hilfiger márkájú ruhákat, egy nadrágot, egy fekete melltartót, egy kék farmer rövidnadrágot és egy Guess márkájú táskát.

A tiktoker vásárlása ellenére, amely anyagilag is megtérült számára, a közösségi médiában felmerült a kérdés, hogy etikus-e eladni valaki más elveszett tulajdonát. A kommentelők közül többen is felvetették, hogy helyesebb lenne megpróbálni megtalálni a bőrönd eredeti tulajdonosát. Becky Chorlton azonban nem mutatott jelentős morális dilemmát a történtek kapcsán, és úgy nyilatkozott, hogy számára ez csupán egy szórakoztató tevékenység.