Nagy veszélyben van Britney Spears

Britney Spears mentális és anyagi állapota aggodalomra ad okot, egyes források szerint közel áll a teljes vagyonának elvesztéséhez, míg egy pszichológus szerint újra gyámság alá kellene kerülnie.

Britney Spears, aki 2021-ben szabadult meg gyámság alóli kötelékeitől, jelenleg úgy tűnik, nem a legjobb mentális állapotban van. Az énekesnő és édesapja, Jamie Spears közötti kapcsolat nem volt túl fényes, és a gyámság alatt álló időszakról Spears önéletrajzi könyvében is beszámolt. Ebben az időszakban szigorú korlátozásoknak volt alávetve, amelyek között szerepelt a korai lefekvés és a kötelező gyógyszerbevitel is. Az énekesnő szerint édesapja gyermekként kezelte, és soha nem érezte, hogy elég jó lenne, annak ellenére, hogy már sok mindent elért.

A Spears család jogi csatározásai a napokban értek véget, amely során Jamie Spears került ki győztesen. Ennek eredményeképpen Britney Spearsnek kellett állnia apja jogi költségeit, amely több mint kétmillió dollárba került, továbbá saját ügyvédjére is több mint négymillió dollárt költött.

A TMZ információi szerint Spears mind lelki, mind anyagi téren nagy veszélyben van, és állapota rosszabb, mint a gyámság idején. A mentális egészsége romokban van, hangulatingadozásai vannak, és szinte teljesen elszigetelte magát. Az informátorok szerint a gyámság alatti korlátozások védelmet nyújtottak számára, de ezek hiányában Spears vagyonának elvesztése is fenyeget.

Az énekesnő gyakori utazásairól is beszámolt közösségi oldalain, többek között Francia Polinéziába is ellátogatott, és ezek a nyaralások jelentős összegekbe kerülnek neki. A drága szállások, magánrepülőgépek és a személyzet költségei miatt összesen közel egymillió dollárt költ, és Hawaiira is rendszeresen utazik, ahol a Four Seasons elnöki lakosztályában száll meg.

Egy forrás szerint az énekesnőnek hatvanmillió dollárja volt a gyámság végeztével, de most újra abban a helyzetben van, mint a gyámság kezdetén, és fennáll a veszélye, hogy tönkremegy.

Charles Sophy pszichiáter szerint Spearsnek ismét gyámság alá kellene kerülnie, mivel ez stabilitást adna neki. Sophy úgy véli, hogy az énekesnő nem szedi a gyógyszereit, és ha az ő felügyelete alatt állna, rávenné, hogy beszedje azokat. Az előadó jelenlegi állapotát önpusztításnak és időzített bombának nevezte, amely előbb-utóbb fel fog robbanni. Sophy szerint Spears orvosi segítségre szorul, mivel elvesztette az irányítást az élete felett.