Ördög Nóra kamerák előtt képelte fel Pető Brúnót

A TV2 Zsákbamacska című műsorának első adásában Ördög Nóra pofont mért Pető Brúnóra, míg Demcsák Zsuzsa szexi tanárnőként büntette meg Marics Petit.

Szombat este indult útjára a TV2 vetélkedőjének újabb évada egy VIP-adással, melynek házigazdái Marics Péter és Pető Brúnó voltak. Az adás során Ördög Nóra, aki a játékosok között foglalt helyet, saját fordulójának kezdetekor Pető Brúnó "Ördög Nórikára" című dalára lépett be.

A dalban Brúnó a kétgyermekes édesanya, Ördög Nóra iránti vágyát fejezi ki egyedi rap stílusban. A refrénben többek között ez hallható: "Akarom Vergara Sofiat, Ördög Nórikát, hogy a számmal vegyem le róla holmiját. Velem jól vigyázz lehet rossz irány, felé halad a kezem néha elkoricál".

A műsorban Ördög Nóra egy pofont is adott Brúnónak, ami a dal videóklipjében is megjelenik. A műsorvezető megjegyezte, hogy a dal óta sokan Nórikának szólítják, ami nemcsak őt, hanem férjét is kezdi zavarni. Ördög Nóra humorosan tette hozzá, hogy ez a helyzet férje agyára megy inkább, mint az övére. A műsorban újból eljátszották a jelenetet, így Ördög Nóra ismét lekevert egy határozott sallert Petőnek.

Azonban nem csak Pető Brúnó kapott pofont a műsorban, hanem Marics Peti is megsínylette a VIP adás pikáns pillanatait. Demcsák Zsuzsa szexi tanárnőként jelent meg a kamerák előtt, és kíméletlenül csapkodta pálcájával Marics Peti fenekét, aki visítva fogadta a kemény ütéseket. "Szevasztok srácok, ki készült mára?" - kérdezte határozottan pálcával a kezében Zsuzsa, miközben felvette a szemüvegét. Marics Peti megjegyzése, hogy a fizika tanára hasonlóan dekoratív volt, nem maradt büntetlenül, hiszen Demcsák ki is hívta maga mellé felelni. "Gyere ide! Elkészült a mai lecke?" - kérte számon Zsuzsa a zenészt, aki bevallotta, hogy nem készült, és ezért pálcájával fenekelte meg.

A VIP adásban nemcsak a szórakoztató jelenetek, hanem a szerencsejáték is teret kapott. Stohl András egy szerencsés döntésnek köszönhetően mindössze pár másodperc alatt félmillió forintot nyert, amikor a helyes kulcsot választotta egy feladatban. Nem ő volt azonban az egyetlen szerencsés játékos, hiszen Gáspár Bea és Győző is hasonlóan szerencsésen játszottak, így ők is félmillió forinttal gazdagodtak az adásban. Mint elmondták, a nyereményből mosógépet terveznek vásárolni, ezért nem kockáztattak tovább, a biztos összeg mellett döntöttek.