Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé kislányuk érkezését ünneplik

Shane Tusup, az ismert edző és üzletember, büszkén jelentette be közösségi médián keresztül, hogy menyasszonya, Nagy Viktória Zoé megszülte első közös gyermeküket, aki az Aurora Ann nevet kapta.

Shane Tusup Instagram-oldalán osztotta meg a nagy hírt, miszerint múlt pénteken életet adott kislányuk, Aurora Ann Tusup. Az újdonsült apa leírása szerint a baba egészséges, boldog és gyönyörű, 3150 grammal és 53 centiméterrel jött a világra.

A büszke édesapa posztjában azt is kiemelte, hogy ez a pillanat volt életük legvarázslatosabb eseménye, amelyről mindig is álmodtak. Shane Tusup hálás szívvel köszönte meg az életet, amelyet kislányuk hozott számukra, és megjegyezte, hogy „nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket”.

Az Aurora Ann név különleges jelentéssel bír: a latin eredetű Aurora jelentése „hajnalpír, hajnal, hajnalhasadás”, míg az Ann, az Anna angol megfelelője, jelentése: „Isten kegyelme”.

Az amerikai edző, aki tavaly novemberben, röviddel az eljegyzésük után jelentette be, hogy fitneszmodell párja várandós, 2023 októberében volt a hvg.hu Mérlegen című üzleti podcastjának vendége. Ebben többek között arról is beszélt, hogyan lehet üzletet csinálni Magyarországon jó magyar nyelvtudás nélkül, miért itt keresi a kenyerét, mióta nem Hosszú Katinkát edzi, illetve hogy áldás vagy átok az üzletnek a médiafigyelem, amit kap. Az adást itt lehet meghallgatni, írott interjú formájában pedig itt olvasható.

Tusup és exfelesége, Hosszú Katinka olimpikon 2018-ban szakítottak. Azóta az úszó új életet kezdett: 2022 nyarán házasodott újra, tavaly nyáron pedig megszületett Gelencsér Mátéval közös első gyermeke, aki a Layber-Gelencsér Kamília nevet kapta.