37 év után elképesztő összegért kínálják ezt a Fordot

Egy brit nyugdíjas 37 évvel ezelőtt vásárolt egy Ford Sierra RS500 Cosworth modellt, amelyet most 350 ezer angol fontért, körülbelül 158 millió forintnak megfelelő összegért hirdet meg eladásra.

Az autó iránti szenvedély nem ismer határokat, különösen, ha egy ilyen ritkaságról van szó. A férfi 1987-ben, a modell piacra dobásának évében szerezte be a járművet, amelyért akkor 20 250 fontot, azaz körülbelül 9 millió forintot fizetett. Az évek során az autó nem csak megőrizte eredeti állapotát, de értéke is jelentősen megugrott, hiszen a tulajdonos most az eredeti vételár több mint tizenhétszeresét reméli elérni.

A Ford Sierra RS500 Cosworth egy igazi autólegenda, amelynek értékét az idő csak növelte. A hirdetésben szereplő példány makulátlan állapotban van, ami még inkább fokozza a gyűjtők és a sportautók iránt érdeklődők figyelmét.

A hirdetésben szereplő fotók alapján az autó valóban kifogástalan állapotban van, ami nem meglepő, tekintettel a tulajdonos által kért magas árra. A galéria lapozgatása során a leendő vevők meggyőződhetnek arról, hogy a 37 éves autó valóban megőrizte eredeti fényét.