Jákob Zoltán ismét külföldön: Bali szigetén tölti szabadidejét

Magyarország 39. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán, aki híres arról, hogy szinte minden hónapban külföldre utazik pihenni, most egy egzotikus helyszínt, Balit választotta úti célul.

Jákob Zoltán, aki nemcsak a körmös vállalkozásáról és jótékonykodásáról, hanem gyakori utazásairól is ismert, elmondása szerint havonta legalább tíz napot tölt el a világ különböző pontjain. Legyen szó csodálatos tengerpartokról, hegyvidékekről vagy műemlékekkel teli városokról, Jákob szívesen felfedezi a világ rejtett szegleteit.

A milliárdos üzletember ezúttal Balira, az indonéz szigetvilág egyik gyöngyszemére látogatott el. Bár a szigeten csak néhány napot töltött eddig, máris számos új élménnyel gazdagodott. "Szép helyre kerültem itt Balin. Megvolt életem első jóga oktatása is. A tengerpart itt nem a legjobb, de holnaptól úgyis megyek mindenfelé" – osztotta meg tapasztalatait első posztjában.

Jákob nemcsak a sziget nyugalmát élvezi, hanem aktív kikapcsolódást is talált: a dzsungelben tett kirándulás során majmok másztak a vállára és a fejére is, ami különleges élményt nyújthatott számára.

A Nagy Ő-ben ismerhette meg egy ország az akkor még 20 éves Natit, aki Jákob Zoltán szívéért szállt harcba a többi jelentkezővel együtt. A társkereső műsor után viszont úgy döntött, új vizekre evezik, ezért ő is versenybe szállt a szépségkirálynői címért a Miss Influencer Hungary keretein belül. A 21 éves szőkeség elmondása szerint korábban nem gondolta volna, hogy megméretteti magát egy ilyen helyzetben, de izgatott az új kihívás miatt. Jákob Zoltánra kitérve elárulta, milyen viszonyban vannak a műsor óta: "Őszintén, mi nem tartjuk a kapcsolatot, de szerintem ez így van rendjén, már elmúlt az az időszak, próbáljuk elfelejteni a Nagy Ő-t, most jön az új fejezet az életemben, ezzel szeretnék foglalkozni. Első a karrier, háttérbe szorítom most a szerelmi kérdéseket" - hangsúlyozta a fiatal lány.