Varga Viktor meztelen fürdőzése és Sári Évi közösségi média bajai felrobbantották az internetet

Varga Viktor ismét meglepte követőit egy merész Instagram poszttal, amelyben ruha nélkül lubickol a vízben, ezzel sokakat megdöbbentve, míg Sári Évi színésznő egy kétségbeesett üzenetben kérte követői segítségét, miután ellopták a Facebook fiókját.

A közismert énekes, Varga Viktor nem először vállalja fel a meztelenséget közösségi oldalán, és ezúttal sem tett másképp. Instagram történetében, amely 24 órán keresztül érhető el, egy videót osztott meg, ahol teljesen meztelenül élvezi a májusi napsütést egy tóban. A Tények értesülései szerint a felvételen egyértelműen látható, hogy a sztár nem visel semmiféle ruhadarabot.

A fekete-fehér videóban Varga Viktor zenésztársaival együtt tűnik fel, és a tó vizében töltik az időt. A felvétel során a sztár a vízből jelentkezik be, és a videón egy pillanatra kivillan a feneke, ami alátámasztja, hogy valóban gatya nélkül merült alá.

Aki kíváncsi a történetre, az a megadott linken keresztül tekintheti meg, de csak 24 órán keresztül.

Ugyanakkor Sári Évi színésznő is a közösségi média sötét oldalával került szembe, amikor ellopták a Facebook felhasználói fiókját. Instagramon keresztül osztotta meg a hírt, hogy nem tudja, mi tévő legyen ebben a kiszolgáltatott helyzetben. "Eltűnt a privát Facebook-oldalam, a Messengerrel együtt" – írta 24 óráig elérhető történetében a színésznő, majd hozzátette, hogy hiába állította be a kétlépcsős hitelesítést a dupla védelem érdekében, profilja mégis elérhetetlenné vált.