Andris és Kornélia közös fotója a Házasság első látásra után

A Házasság első látásra műsorából ismert Andris nemrégiben egy közös képet posztolt Kornéliával, ezzel is utalva korábbi számcserés kalandjaira a reality során.

A Házasság első látásra legutóbbi évadában Andris, a lemezlovas, több nő telefonszámát is megszerezte a forgatás alatt, mégpedig olykor a felesége, Petra tudtával. Petra és Andris a műsor fináléja előtt hagyták ott a kísérletet, miután sorozatos konfliktusaik miatt úgy döntöttek, nem folytatják tovább.

Andris korábban Hilda telefonszámát is elkérte, akivel SMS-ben is kommunikáltak, de Hilda végül elutasította őt. A DJ továbbá egy pincérnő számát is megszerezte, és a forgatás során Enikőre, majd Bogira is próbált ráhajtani.

A műsor egyik másik szereplőjével, Kornéliával közösen készült fotót osztott meg Andris a közösségi médiában. A kép mellé fűzött kommentárban Andris humorosan reflektált a realityben történt számcserés eseményekre.

Akkor most már @hegeduskornelia száma is megvan🤓☎️😂 #joke

– írta a közös szelfi mellé az Instagramon.

Azonban nem csak Kornélia számát szerezte meg Andris, hanem a műsorban korábban nem szereplő Nellivel is közös fotót osztott meg, jelezve, hogy őt is sikerült "meghódítania". Andris a szakítása után újra aktívan társkeresésbe kezdett, és ezúttal Nelli telefonszámát is megszerezte, amit egy újabb, tőle megszokott stílusú poszttal dokumentált az Instagram-oldalán.

Akkor most már Nelli száma is megvan - írta ki humorosan arra célozva, hogy őt is sikerült meghódítania.