Zendaya és Tom Holland esküvőre készülnek?

Zendaya és Tom Holland, a Pókember-filmek sztárjai, már három éve alkotnak egy párt, és most felmerült az esküvő lehetősége is.

Zendaya és Tom Holland kapcsolatáról először 2021 nyarán kezdtek el pletykálni, és azóta a sztárpár már nem is titkolja, hogy együtt vannak. A kapcsolatukat tovább erősítve közös otthont vásároltak London közelében, Richmondban, 3 millió fontért, ami több mint 1,25 milliárd forintnak felel meg. Egy közeli forrás szerint az esküvő témája is felvetődött közöttük.

A forrás hangsúlyozta, hogy mindkét színész számára fontos a karrierjük, ami jelenleg is leköti őket, de a házasság gondolata már megfordult a fejükben. A People magazinnak nyilatkozó bennfentes szerint a házasság kérdése valóban napirenden van.

A két 27 éves sztár a Pókember forgatásán került közelebb egymáshoz, és azóta igyekeznek magánéletüket távol tartani a nyilvánosság szeme elől. A forrás hozzátette, hogy Zendaya és Tom Holland nem azok a hírességek, akik a közösségi médiában élik meg az életüket, és a rájuk irányuló figyelem egyikük számára sem volt könnyű. A színészek menedzserei egyelőre nem erősítették meg az esküvővel kapcsolatos híreket.