Vajna Tímea szívszorító anyák napi üzenete

Vajna Tímea, Andy Vajna özvegye, anyák napján megható vallomást tett: bízik abban, hogy elhunyt nagymamája segítségével valóra válhat az álma, és édesanya lehet.

Áprilisban érkezett a hír, hogy Vajna Tímea nagymamája kórházba került, majd a hónap végén a családot elhagyta a szeretett rokon. A nehéz időszakban Vajna Tímea úgy érzi, hogy nagymamája most már a túlvilágról fogja támogatni őt abban, hogy anyai boldogságban részesülhessen.

Tavaly év végén Vajna Tímea hivatalosan is feleségül ment Ráthonyi Zoltánhoz, és már régóta szeretnének közös gyermeket. Az üzletasszony korábban bejelentette, hogy elveszítette babáját, és bár a sok kudarc után kezdte elveszíteni a reményt, az anyaság iránti vágya továbbra is erős maradt. Ennek ékes bizonyítéka, hogy Magyarországon járt, és részt vett egy speciális talpkezelésen, amely állítólag elősegítheti a teherbeesést, valamint több IVF kezelésen is átesett már.

Május 5-én, anyák napján, Vajna Tímea egy korábbi terhespocakjáról készült képet osztott meg, amely egyben fájdalmas vallomás is volt részéről. Instagram-sztorijában megosztott fotójához hozzáfűzte: "Egyszer talán megadatik, hogy ne csak 3 hónapig legyek édesanya. Kicsimama (nagyi) fentről segíteni fog... érzem" – fejezte be gondolatait.