Elvitelre #67: Világkörüli út háborúval, drámával és krimivel

Az Elvitelre podcast legújabb epizódjában a hvg.hu és a hvg360 kiemelkedő írásait hallgathatjuk meg, melyek Izrael dél-gázai offenzíváját, egy magyar külügyi rejtélyt és egy nemzetközi krimi eseményeit dolgozzák fel.

Az Elvitelre, a hvg.hu hétzáró podcastja ismét jelentkezik, ezúttal olyan témákkal, amelyek a világ különböző pontjaira repítik a hallgatót. A műsorban a legfrissebb HVG hetilapos és hvg360-as cikkekből válogatnak, így a hallgatók egy háborús övezetbe, Afrikába és Európán átívelő krimi helyszíneire is eljuthatnak. A podcastot egyszerűen csak el kell indítani a háttérben, és máris élvezhetjük a szerzők elemzéseit és beszámolóit.

A hvg.hu és a hvg360 tartalmakat felvonultató adásban a héten Izrael dél-gázai offenzívája kerül reflektorfénybe, de egy magyar külügyi rejtély is terítékre kerül, valamint egy országokon és kontinenseken átívelő krimi is helyet kap a műsorban.

A HVG Podcastok műsorait több platformon is követhetjük, így a Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, SoundCloud és YouTube csatornákon is megtalálhatóak. Az Elvitelre podcastra pedig külön is fel lehet iratkozni a Spotify, Apple Podcasts és Google Podcasts platformokon.