Weinberg '93 Építő Kft. új irodaházának ünnepélyes átadása

Átadták a Weinberg '93 Építő Kft. új sárospataki irodaházát, melynek eseményén maga Lázár János építési és közlekedési miniszter is tiszteletét tette.

A Magyar Építők beszámolója szerint a Weinberg '93 Építő Kft. 30. születésnapját ünnepelve adta át új irodaházát Sárospatakon. A cég, melyet Derczó István alapított, kezdetben klasszikus csarnoképítéssel foglalkozott, azonban mára számos komplex projekt megvalósításában is részt vett. A vállalat három évtizede alatt körülbelül 1000 építmény létrehozásában működött közre, és legutóbbi árbevételük elérte a 25 milliárd forintot.

A cégvezető az átadón kiemelte, hogy a 2008-ban épült régi irodaházat és az újonnan átadott épületet egy híddal kötötték össze, így létrejött egy összefüggő, 1700 négyzetméteres irodakomplexum.

Lázár János építési és közlekedési miniszter az átadón elmondott beszédében hangsúlyozta a Weinberg '93 Építő Kft. magyar és családi vállalkozásként elért sikereit. Kiemelte, hogy a cég versenyképes, amit az is alátámaszt, hogy megrendeléseinek 90 százaléka piaci alapú, nem állami beruházásokból származik.