Őrbódé kapott lángra Budaörsön

Kigyulladt egy őrbódé Budaörsön, a Sirály utcában, ahol a tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Pénteken egy hat négyzetméteres őrbódé lobbant lángra Budaörsön, egy építkezés területén, a Sirály utcában. A tűzeset kapcsán a katasztrófavédelem adott tájékoztatást a közvéleménynek.

A tűz oltásához a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral és kéziszerszámok használatával fékezték meg a lángokat. Az oltás után a tűzoltók azonnal hozzáláttak az utómunkálatok elvégzéséhez.

Egy másik esemény keretében péntek délelőtt Budapesten, az erzsébetvárosi Kazinczy utcában a Wesselényi utca közelében lezárták az utat, mert beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók tűzoltódaru segítségével megkísérelték kiemelni a gödörből a járművet. A Kazinczy utcában történt útburkolat beszakadás egy ott parkoló 3,5 tonnás kisbusz alatt, és a keletkezett kátyú alatt egy pince található, ami miatt az ellenőrzés, útvizsgálat és javítás hosszabb ideig tartó gépjárműforgalom korlátozásával járhat. Az érintett útszakaszt lezárták, és a műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik.