Osváth Zsolt éttermét bíróságon támadták meg

Az influenszer, Osváth Zsolt szerint problémák kezdenek el érkezni, amikor valaki közéleti témákban vállal szerepet.

Osváth Zsolt, a digitális tartalomgyártó és a februári influenszertüntetés egyik főszervezője arról számolt be, hogy bíróságon támadás érte az éttermét. Az Adom a napom című műsorban említette, hogy a Unicorn Bistró nevű étteremmel kapcsolatban merültek fel problémák.

Az influenszer hangsúlyozta, hogy egyelőre nem kíván részletesen beszélni az ügyről, de tervez egy átfogó, magyarázó videót készíteni a témában. Osváth hozzátette, hogy a közéleti szerepvállalás miatt kezdtek el problémák jelentkezni, és hogy támadások érik őket minden oldalról, beleértve az éttermüket is. Kifejezte aggodalmát amiatt, hogy a konfliktusok hatással vannak a munkatársaira is.

A Blikk információi szerint Osváth Zsolt a Hősök terén szervezett, politikai pártoktól független tüntetés egyik főszervezője volt, ahol több mint 130 ezer ember gyűlt össze a gyermekek védelmében és az áldozatok mellett kiállva. Az influenszer korábban nem volt főszervezője ehhez hasonló eseménynek, és hiába növekszik a népszerűsége, akadnak olyanok, akik a bukását szeretnék. Osváth és párja, Patrik pár évvel ezelőtt nyitották meg saját éttermüket, amely mostanra került támadások kereszttüzébe.

Az Adom a napom csütörtöki részében Osváth Zsolt napját követhették a nézők, ahol a tartalomgyártó Geszti Péternek mesélt gyermekkori ambícióiról is. Elárulta, hogy farsangkor Stohl Andrásnak öltözött, amikor még műsort vezetett, nem pedig amikor autót vezetett. Osváth kifejtette, hogy műsorvezetői ambíciói továbbra is élnek, és nem adja fel, amíg nem nyílik meg előtte a ledfal, mint Istenes Bencének. Az RTL azonban már korábban jelezte neki, hogy soha nem lesz ott műsorvezető, amit ő nem fogad el kijelentésként.

A műsorban Osváth Zsolt arról is beszélt, hogy gyerekkorában gyakran kerültek nehéz helyzetekbe, és a nélkülözés volt a mindennapjaik része. Emlékei között szerepel a doh szag, amelyet azzal az időszakkal társít, amikor sütővel fűtötték az otthonukat. Elmondása szerint soha nem akart többé olyan helyzetbe kerülni, hogy penészes lakásban kelljen élnie. Azonban nemrégiben egy számlafizetési probléma miatt összeveszett a párjával, ami felidézte számára a gyerekkori traumákat, amikor is a kopogás alapján kellett felismerniük, hogy a szolgáltatók jönnek-e a gázt vagy a villanyt kikapcsolni, esetleg kilakoltatni őket.

Osváth Zsolt a VIASAT3 Adom a napom című műsorában Geszti Péterrel folytatott beszélgetésében arról is beszélt, hogy gyerekként nem kapott megfelelő figyelmet, és úgy érzi, ez vezetett ahhoz, hogy felnőttként igényli a közönség figyelmét. A tartalomgyártó elismerte, hogy néha már neki is sok a ráirányuló figyelem, és elgondolkodott azon, hogy milyen lenne újra ismeretlennek lenni, ha lenne rá lehetőség.

"Erről még nem nagyon beszéltem és nem is akarok nagyon belemenni, mert majd fogok egy összefogó, átfogó videót készíteni. Annyi a lényeg, hogy minden oldalról, amilyen oldalról csak lehet, támadnak minket és sajnos az éttermünket is sikerült, ami csak azért zavar, mert mindig azt szoktam mondani, hogy ha valaki engem utál, vagy valaki velem nem ért egyet, vagy nekem akar rosszat, akkor azt ne a kollégáimon verje le" - jegyezte meg szomorúan az étteremtulajdonos. Az Adom a napom streamjét az nlc.hu-n lehet követni.