Kulcsár Edina: "Soha nem voltam nagyravágyó"

Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő, nemrégiben osztotta meg, hogy férje, G.w.M egy több tíz millió forint értékű luxusautóval lepte meg, amely nem az első hasonló gesztusa felé. Edina az Instagramon keresztül mesélt arról, hogy gyermekként a Need for Speed számítógépes játék iránti rajongása miatt alig várta, hogy jogosítványt szerezzen, amit végül diákmunkával keresett pénzből finanszírozott magának.

Az édesanya elmondása szerint dinamikus vezetőnek tartja magát, és erősebb, masszívabb autók iránt érdeklődik, de hangsúlyozta, hogy sosem volt nagyravágyó. Kulcsár Edina a személyes fejlődéséről is beszélt, megemlítve, hogy "A Titok" című könyv olvasása után kezdte megérteni, hogyan érdemes élni, és hogy élete az általa tervezett irányba halad.

"Soha nem voltam nagyravágyó, ahogyan ma sem vagyok az. A szívem mélyén mindig ugyanaz a csepeli lakótelepi lány leszek, aki voltam" - fogalmazott Kulcsár Edina, kiemelve, hogy hírnév ellenére meg tudott maradni önmagának. A Csepel szigetén történt egy tragikus esemény, amely nem kapcsolódik közvetlenül Kulcsár Edinához, de emlékeztet arra, hogy a kerületben nem csak a sikertörténetek zajlanak. Egy három év körüli kisgyermek eshetett ki egy panelház ötödik emeletéről. A gyermek a ház alatti bokrokon landolt, ami valamelyest tompíthatta a zuhanást, de súlyos állapotban került kórházba. Az eset rávilágít arra, hogy a közösségnek összetartónak kell lennie, és támogatnia kell egymást a nehéz időkben is.