Jeff Goldblum gyerekeinek önállóságra nevelése

Jeff Goldblum, a 71 éves színész, egy podcastműsorban beszélt arról, hogy elvárja gyerekeitől, hogy felnőttként anyagilag eltartsák magukat.

Jeff Goldblum nemrég a „Table for Two with Bruce Bozzi” című podcastműsor vendégeként osztotta meg nézeteit a gyereknevelésről. Kifejtette, hogy amint nagykorúvá válnak 6 és 8 éves gyerekei, Charlie és River, elvárja tőlük, hogy önállóan boldoguljanak. A színész szerint a gyerekeknek meg kell tanulniuk, hogyan "evezzenek saját csónakban", és nem szabad, hogy mások végezzék el helyettük a feladatokat.

Goldblum hangsúlyozta, hogy fontos, hogy a gyerekek rájöjjenek, mire van szükségük, és hogy hol találkozik a szeretet és a szenvedély az általuk választott úton. Úgy véli, még ha nem is könnyű a feladat, a gyerekeknek maguknak kell megbirkózniuk vele.

A színész saját fiatalkorára is visszaemlékezett, amikor tinédzserként maga is megdolgozott a pénzéért. Elmesélte, hogy költőpénz reményében átböngészte a telefonkönyvet, és addig telefonált, míg munkát nem talált. Goldblum szerint időben felismerte, mennyire fontos, hogy magának teremtsen meg mindent.

A színésszel egyébként sok más sztár is egyetért. Korábban már Gordon Ramsay, Ashton Kutcher és Elton John is azt mondták, hogy azt szeretnék, ha gyermekeik önállóak lennének, és eltartsák saját magukat.