Bayer Zsolt szerint Magyarország megmenekült a nyugati 'meghülyüléstől'

Magyarország szerencsére megmenekült a teljes meghülyüléstől, mivel nem részesült hosszú ideig a nyugati jólétben, állítja Bayer Zsolt. A kormánypárti publicista egy kampányfórumon beszélt arról, hogy a Nyugat már nem ígéret földje, és kritikát fogalmazott meg a nyugati társadalmak jelenlegi állapotával kapcsolatban.

Albertirsán tartott kormánypárti kampányrendezvényen Bayer Zsolt, a Fidesz egyik alapító tagja, éles kritikát fogalmazott meg a Nyugattal szemben. A 444.hu tudósítása szerint a publicista a "jobboldali, konzervatív értékrendek védőbástyájaként" lett bemutatva a rendezvényen.

Bayer beszédében kitért arra, hogy a Nyugat egykoron vágyott célpont volt, de ma már más a helyzet. Azt állította, hogy a Nyugaton egy olyan generáció nőtt fel, amelynek a legnagyobb problémái közé tartozik a "mindenmentes szójalatte" és a nemváltás kérdései.

A publicista szerint a Nyugaton a szabadság "torz paródiája" született meg, de Magyarország megmenekült ettől, mivel nem volt része a hosszú nyugati jólétnek.