L.L. Junior megható pillanatokat osztott meg kislányával, de Beat kemény szavakkal bírálta

L.L. Junior, a népszerű rapper, érzelmes bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán, amelyben kislánya, Lesi Lili iránt érzett szeretetét fejezi ki. A közös fotók és a szívhez szóló szavak azt mutatják, hogy a zenész számára a gyermeki szeretet jelenti a legnagyobb vigaszt.

Lili, L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kislánya, idén lesz négyéves. A szülők azóta elváltak, de a rapper szerint mostanra békés a viszonyuk. A zenész kedden osztott meg közös képeket hároméves kislányával, és bejegyzésében arról írt, hogy kiélvezi az összebújós pillanatokat, mert tudja, hogy ezek a meghitt időszakok nem tartanak örökké.

L.L. Junior a Dárdai Blankával való szakítása után a gyermekei mellett talál vigaszt, és úgy tűnik, nincs is jobb gyógyír az összetört szívre, mint a gyermeki kacaj és szeretet. A rapper nagyobbik fia és a hároméves Lili jó kapcsolatot ápolnak egymással, Lacika testőrként vigyáz húgára.

A zenész Instagram-posztjában így fogalmazott: "Valami ilyesmi lehet megérinteni a Mennyország egy aprócska darabját… Gyógyító balzsam a szívnek. Édes, tiszta, földöntúli szeretet. Ki kell használni minden pillanatot, amíg ilyen kicsike, mert pár év múlva már nem fogja hagyni magát. A legszebb kor ez, amikor úgy szééééét lehet dögönyözni/csókolgatni őket. Mikor, ha nem most? Szeretettel teli, gyönyörű napot kívánok mindenkinek." Ezen felül arra biztatta a többi szülőt, hogy "szeretgessék szanaszét a gyerekeiket napindítóként".

Azonban nem mindenki osztja L.L. Junior boldogságát. Fehér Tibor, azaz Beat, a Fekete Vonat egykori tagja, kemény szavakkal bírálta a rappert. Beat szerint L.L. Junior a TV2 "Titkok Ramónával" című műsorában tett nyilatkozataival átverte az embereket, és ezzel elveszítette a nép becsületét. "Pénzt nyertél azon, hogy mindenkit átvertél, de a néped szemében becsületed már sosem lesz" – fogalmazott Beat a Facebook-oldalán, hozzátéve, hogy L.L. Junior szemére hányja, hogy elfelejtette honnan indult, és túl okosnak hiszi magát.

: L.L. Junior ölelkezős fotót posztolt kislányával, 2023. : L.L. Junior szívét a kislánya gyógyítja, 2023. : Beat beolvasott L.L. Juniornak: „Pénzt nyertél azon, hogy mindenkit átvertél, de a néped szemében becsületed már sosem lesz” – videó, 2023.