Horváth Éva 20 évvel ezelőtti bikinis címlapfotói és hazatérése Baliról

Horváth Éva, a volt szépségkirálynő, nosztalgikus hangulatban idézte fel múltját, és megosztott néhány 20 évvel ezelőtti bikinis címlapfotót, miközben családjával együtt hazatért Baliról.

Horváth Éva, aki hosszú ideig élt kétlaki életet Bali és Magyarország között, a közelmúltban osztott meg régi emlékeket a közösségi médiában. A modell és édesanya, aki a 2023-as évet vegyes érzelmekkel zárta, szeretne már egy helyre letelepedni, hogy befejezze az ingázást és családjával együtt nyugodtabb életet élhessen. A két kisfiával és a párjával gyakran látogatnak haza, hiszen télen az ünnepeket és a nyári hónapokat Magyarországon töltik.

A 45 éves kor felett is lenyűgözően vonzó Horváth Éva a közösségi oldalán tette közzé azokat a címlapfotókat, amelyeken 20 évvel ezelőtt bikiniben pózolt. A képeken kerek mellei és kockás hasa is látható, amelyek ma is irigylésre méltóak lehetnek sokak számára. A férfiak továbbra is odavannak érte, a nők pedig gyakran érdeklődnek afelől, mi lehet a titka kirobbanó formájának.

A nosztalgikus bejegyzésben Horváth Éva megjegyezte: "Ez sem ma volt, hanem 20 éve" – ezzel is jelezve, hogy a múltban készült fotók ma is képesek felkelti az érdeklődést. Éva kedden érkezett haza Baliról, és azon nyomban neki is látott a munkának imádott kertjében, valamint beült az egyik büfébe egy igazi hazai lángosra, amit már nagyon várt.Amikor egy 24 órás út után hazatérsz, naná, hogy az első utad a kertbe és Gyuri büféjébe vezet – írta a közösségi oldalán Éva, aki egy fotót is megosztott arról, miként kezdett neki a munkának a veteményesében.