A Next Top Model Hungary zsűritagja kiemelte a legtöbbet fejlődő versenyzőt és babavárását

A Next Top Model Hungary egyik zsűritagja, Axente Vanessa a Mokka című műsorban beszélt a versenyben részt vevő modellekről, arról, hogy ki fejlődött a legtöbbet, valamint arról, hogy első gyermekét várja.

Axente Vanessa, aki már 14 éve van jelen a divatszakmában mint modell, most először próbálhatta ki magát zsűritagként a Next Top Model Hungary műsorban. A Mokka szerdai adásában elmondta, hogy mindig is szerette, ha tanácsokkal és tippekkel segíthet a fiatalabb lányoknak, és úgy érzi, most érett meg igazán erre a szerepre. A modell, aki nemzetközi szinten is keresett arc, olyan márkáknak dolgozott, mint a Versace, a Gucci, a Prada, a Balenciaga vagy a Calvin Klein, és többször volt már Vogue-címlaplány is.

A versenyzőkkel kapcsolatban Axente kifejtette, hogy a mezőny mostanra kezd igazán erőssé válni, és összességében elégedett a lányok teljesítményével. Iszak Eszter kérdésére válaszolva megnevezte, hogy szakmai szemmel Keveházi Lili fejlődött a legtöbbet. Axente szerint Lili a fotózáson nagyon ügyes volt, és látszott rajta, hogy bizonyítani akar. Hozzátette, hogy Lili összeszedte magát és mindent beleadott a versenyben.

A zsűritag hangsúlyozta, hogy fontos számára látni a változást a lányokon, és azt, hogy megfogadják-e a tanácsait, valamint alkalmazzák-e azokat a képeken. Megjegyezte, hogy vannak, akik gyorsan fejlődnek, míg mások nem tudtak annyira bizonyítani, és ezért búcsút kellett inteniük nekik.

Axente Vanessa a beszélgetés során utalt a vasárnap érkező új részre is, ahol a modell-növendékeket élő állatokkal, többek között skorpióval és csigával fényképezték. Emellett a modell-tehetségkutató műsor zsűritagja bejelentette, hogy első gyermekét várja, és a kislány augusztusban érkezik. Az örömhírt közösségi oldalán is megosztotta, és a Mokkában beszélt először a terhességéről.