Kevin Pollak: A bukásnál már csak a bukástól való rettegés a rosszabb

Egy becsületbeli ügy, Közönséges bűnözők, Bérgyilkos a szomszédom, Casino – csupán néhány film Kevin Pollak tetemes életművéből. A híres komédiás színész, aki számos drámai szerepben is bizonyított az évek során, interjúban mesélt élete nagy filmjeiről, és az azokban szereplő híres filmcsillagokkal való kapcsolatáról. A félkész pletykáknál csupán egy dolog a szaftosabb: a valódi kulisszatitkok.

Nagyinterjút adott az RTL-nek online Hollywood egyik híres, jól ismert komédiása, Kevin Pollak. Ahogy számos kollégája, aki a mozivászon előtt humoristaként tette próbára magát, ő is előbb volt visszatérő vendég színpadon, mint stúdiókban. Ennek ellenére filmes pályafutása nem csupán az ízes komédiákból áll, hanem olyan sikeres filmdrámákat és krimiket is maga mögött tudhat, mint az Egy becsületbeli ügy, vagy a Közönséges bűnözők.

A most adott interjú azonban nem csupán ezekre a dolgokra korlátozódik. Pollak egy igazán különleges képessége az utánzás, amivel más humoristák és színészek beszédstílusát tudja megtévesztésig pontosan lemásolni. Ezzel kapcsolatban életútján is végigmegy, elmesélve legérdekesebb találkozásait, és számos sztoriját, amiket az évek során szerzett Hollywoodban.

Az interjúban többek között szó esik arról, hogy miként kezdte tizenévesen karrierét, milyen az, amikor a közönség nem nevet egy humorista viccein, melyik hollywoodi sztárt a legkönnyebb utánozni, mik a közös sztorijai Jack Nicholsonnal, Tom Cruise-zal, Matthew Perryvel és Bruce Willisszel, valamint mi a kedvenc vicce. A teljes Kevin Pollak interjú az RTL online felületén olvasható.