Axente Vanessa fürdőruhás fotóival hódít

Axente Vanessa, a Next Top Model Hungary új zsűritagja, lenyűgöző fürdőruhás képeivel kápráztatja el a közönséget.

Axente Vanessa a modellkedés mellett új kihívások elé néz, hiszen a Next Top Model Hungary műsorában zsűritagként Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán oldalán keresi Magyarország következő topmodelljét. A szőke szépség, aki Budapesten mondta ki a boldogító igent indiai származású férjének, jelenleg is sok időt tölt Magyarországon, de Ausztráliát tekintik otthonuknak.

Vanessa, aki már tizennégy éve van jelen a divatszakmában, izgatottan mesélt arról, hogy a Next Top Model Hungary műsorában szerzett tapasztalatait szeretné átadni a fiatal tehetségeknek. A műsor intenzív forgatása alatt minden más munkáját háttérbe szorította, hogy teljes mértékben erre tudjon koncentrálni.

A 28 éves modell gyakran oszt meg munkájával kapcsolatos tartalmakat, de időnként betekintést enged természetes, smink nélküli arcába is. Legutóbbi posztjában fürdőruhában mutatta meg kifogástalan alakját, különös tekintettel hosszú, karcsú lábaira. Egy egyszerű, fekete fürdőruhában is képes volt felforrósítani a hangulatot.

A modell a Maldív-szigetekre utazásra utaló bejegyzésével csábította el követőit, ahol a falnak támaszkodva pózolt az egzotikus helyszínen.