Schobert Norbi: Még húsz évig szeretnék egészségben élni

Schobert Norbi, a fitneszguru, aki már túl van két szívműtéten és két sztrókon, 53. születésnapjára azt kívánja magának, hogy még húsz évig egészségben élhessen és támogathassa szeretteit.

Norbi, aki 2021 nyarán kapott sztrókot, felépülése után döntött úgy, hogy visszavesz a tempóból és a háttérbe vonul, hogy felesége, Rubint Réka üzleti tevékenységét segítse. Azóta, mint mondja, sokkal kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb életet él. Születésnapján kifejezte, hogy szeretne egészségben élni még húsz évet, hogy támogató férje lehessen Rékának és jó nagypapája az unokáinak.

Schobert Norbi elmondta, hogy a visszavonulása óta elkövetett hibáiból tanult, például belátta, hogy covidosan futni menni hatalmas hiba volt. A fitneszguru ma már teljesen jól van, és nem szorul orvosi kontrollra. Hozzátette, hogy a szívműtétei és a sztrókja rajta kívülálló okok miatt következtek be, de a tanulságokat levonta.

Norbi azt is elárulta, hogy bár lassított, nem vált otthonülő férjjé, és továbbra is aktívan részt vesz az üzleti életben. A férfiúi öntudatát sértő lenne, ha felesége tartaná el, ezért ő is hozzájárul a család fenntartásához és felesége üzleti sikeréhez. Emellett több projekten is dolgozik, például hamarosan megjelenik az ingyenes applikációja, amely táplálkozási tanácsokat ad számok nélkül. Az applikációban több mint ötezer étel szerepel, amelyek közül néhányat egész nap lehet fogyasztani, míg másokat csak délelőtt ajánl. Norbi célja, hogy iránymutatást adjon az embereknek az egészséges életmódhoz, anélkül, hogy számok vagy egyoldalú diéták közé szorítaná őket.

Végül, Schobert Norbi megemlítette, hogy már nem használja az Update nevet, helyette az új applikációja és rostkészítménye a Norbi Diet néven fut majd. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy a termékeken jogszerűen lesz feltüntetve a testtömeg-csökkentő hatás, ami egy korábbi, negyvenmilliós büntetésre utal, amit a Gazdasági Versenyhivatal szabott ki a cégére a fogyasztók megtévesztése miatt.