Azahriah fellépése az EXIT Fesztiválon

Az EXIT Fesztivál különleges helyszínén, a Petrovaradin erődben lép fel Azahriah, aki három alkalommal is megtöltötte a Puskás Arénát.

Az újvidéki fesztivál júliusban kerül megrendezésre, ahol Azahriah mellett olyan neves előadók és zenekarok is színpadra lépnek, mint Tom Morello, a Rage Against the Machine legendás gitárosa, a punk zene ikonikus képviselője, a The Exploited, valamint Iggor és Max Cavalera, a Sepultura alapítói.

A Tesla Universe Nagyszínpadon az orientális pszichedelikus rockot képviselő holland Altin Gün zenekar is koncertezik, akik európai turnéjuk keretében érkeznek a fesztiválra. Emellett a szlovén Joker Out és a belgrádi punk rock banda, a Replicunts is fellépnek.

A Visa Fusion Színpadon a Villagers of Ioannina City és a Lakeside X mellett olyan regionális zenekarok is szerepelnek, mint az Eyesburn, a Ritam Nereda és a macedón Funk Shui. Az Explosive Színpadon pedig a Coroner és a Nemesis mellett a New York-i punkok, a The Casualties is bemutatkoznak a szerb közönség előtt.

További több mint 20 zenekar csatlakozik a fesztiválhoz, köztük olyanok, mint a Cutthroat, Worst, Nabod / Majak / Neven, Expectations, Risk it, Khargash, Uada, Morost, Tortharry, Zenoth, Ratos de Poaro, Conflict, The Take, My Turn, Lineout, Liquid Supercharge, Xsus, Jack, Ancient, Schirenc Plays Pungent Stench, The Stone, Gestos Grosseiros, Condemned Ad és Geger.

Az EXIT Fesztivál, melyet július 10-14. között rendeznek meg, idén a "Ébresszük fel együtt szuperképességeinket!" szlogent választotta fő üzenetéül. Ennek jegyében a nulladik napon a Tesla Universe Nagyszínpadon egy különleges Starseeds Takeover előadást is terveznek.