Valóra vált Balázs Andi nagy álma

Újabb álma vált valóra Balázs Andinak, aki most Molnár Piroska oldalán fog szerepelni a Hyppolit a Lakájban.

Balázs Andi, a népszerű színésznő minden évadban újabb meglepetésekkel találkozik. Másfél évvel ezelőtt még arról számolt be, hogy a Karinthy Színházban, a Nagymester című darabban Bodrogi Gyulával dolgozhatott együtt, most pedig egy újabb álmát valósíthatja meg. A közösségi oldalán osztotta meg az izgatottságát, amikor bejelentette, hogy Molnár Piroska mellett léphet színpadra a Hyppolit a Lakájban.

Andi a követőinek így vallott: "Emlékeztek, hogy azt szoktam mondani, hogy nekem nem szerep, hanem emberálmaim vannak? Olyan emberek, akikkel szeretnék egy helyen egy időben próbálni, játszani és létezni a színházban. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ezek közül az álmok közül egy éppen megvalósul".

A színésznő megkeresésünkre elmondta, hogy nagyon örül a lehetőségnek, és hogy vannak még hasonló álmai. Elárulta, hogy bár gyakran kérdezik tőle a szerepálmait, ő inkább azokkal az emberekkel szeretne dolgozni, akikkel jó darabokat és jó színházat hozhatnak létre. A Dunaújvárosi Bartók Kamaraszínházban is lehetősége nyílik bemutatkozni, ahol Őze Áron egy jó színészgárdát állított össze. Balázs Andi reméli, hogy a szerepet legalább háromszázszor eljátszhatja, akárcsak Molnár Piroska.

A színésznő büszkén mesélt arról, hogy milyen csodálatos dolgokat tartogat számára minden évad, és egy fotót is megosztott, amin a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és Jászai Mari-díjas Molnár Piroskával látható.