Várkonyi András családi tragédiáiról mesélt

Várkonyi András a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorban osztotta meg személyes családi tragédiáit, beleértve édesapja és lánya elvesztését is.

A népszerű színész, az ország Vili bácsija, a műsorban beszélt arról a fájdalmas időszakról, amikor kislányát, majd két évvel később öccsét és édesapját is elveszítette. Várkonyi András szerint édesapja lehetett az egyik első COVID-19 áldozat Magyarországon, mivel halála idején még nem volt széles körben ismert a vírus.

A színész részletesen beszélt arról, hogy édesapja aneurizmával küzdött, és bár a műtét sikeres volt, egy nap múlva váratlanul romlott az állapota, és elhunyt. Várkonyi András úgy véli, hogy édesapja halálát a COVID-19 okozhatta, mivel az eset abban az időszakban történt, amikor a vírus létezését még nem ismerték el hivatalosan.

A tragikus történetek között szó esett Várkonyi lányáról is, aki 39 éves korában hunyt el rákbetegségben. A színész elmondta, hogy lánya a legújabb kutatások eredményeként kifejlesztett sejtszintű gyógyszereket is kipróbálta, és egy időre javulást is mutatott, de végül hirtelen elhunyt.

Várkonyi András azt is megosztotta, hogyan próbálta feldolgozni a veszteségeket: a munkába temetkezett, és nem vett ki fizetett szabadságot, hanem inkább forgatott és tanult, mert így találta könnyebbnek a helyzet kezelését. Felesége is hasonlóan cselekedett, nem ment szabadságra, hanem folytatták a munkát.