Műtét vár a rákkal diagnosztizált Kris Jennerre

Súlyos betegséget, petefészekrákot diagnosztizáltak Kris Jennernél, a The Kardashian valóságshow sztárjánál, aki hamarosan megműtik a petefészkén talált daganat miatt. A diagnózist a családtagjaival a The Kardashians egyik epizódjában osztotta meg, ahol sírva beszélt a betegségéről és a közelgő műtétről.

A 68 éves anyuka egy aspeni nyaraláson közölte a párjával és lányaival a vizsgálat eredményeit, amelyek során egy cisztát és egy kis tumort találtak a petefészkében. Kris Jenner a műsorban elmondta, hogy az orvosok szerint ki kell venni a petefészkét, ami különösen érzékenyen érintette, mivel ott fogantak és növekedtek a gyerekei.

Kim Kardashian, Kris Jenner lánya, „nagyon szomorúnak” nevezte az eseményeket, és elmondta, hogy el sem tudja képzelni, mennyire félhet édesanyja a műtéttől. Kourtney Kardashian, a család másik tagja, megértését fejezte ki édesanyja iránt, hiszen úgy érzi, édesanyja a női erejét veszíti el.

Kris Jenner azonban próbál pozitívan tekinteni a helyzetre, hangsúlyozva, hogy ha a korábbi csípőprotézis-műtétjét túlélte, akkor ezt is túléli. Hozzátette, hogy a beavatkozás során nem altatják majd el, és a „világ legjobb orvosa” fogja őt operálni, ezért nem érzi magát idegesnek.

A betegségét és a műtétet élete egy szakaszának lezárásaként értelmezve, Kris Jenner megjegyezte, hogy ez egy egész fejezet, ami egyszerűen lezárult. A hangulat oldására viccelődött azzal, hogy a családja rendezhetne neki egy „petefészek búcsúztató bulit”, és a párja, Corey Gamble is megpróbálta felvidítani egy fekete bundával.

Kris Jenner kiemelte, hogy élete legnagyobb áldása az anyaság, és hogy hat gyönyörű gyereket szülhetett. A Kardashian család sikerének titkait boncolgató House of Kardashian című dokusorozat magyar nyelvű változata is megjelent, amelyről korábban már írtunk.