Az Economx új videós rovata: TriplaX

Az Economx gazdasági tartalmakat kínáló médium új videós rovatot indított TriplaX néven, amely rövid, tömör formában kívánja bemutatni az egészségügyi anomáliákat és a gazdasági világ aktuális kérdéseit.

Az Economx, amely gazdasági elemzéseket és híreket közvetít, mostantól hetente több alkalommal készít rövid videókat, amelyeket a YouTube-on tesznek közzé. A TriplaX, mint új videós „rovat", Sarkadi-Illyés Csaba szerkesztésében és házigazdájaként a fontos társadalmi és gazdasági kérdésekre keresi a válaszokat.

A csatorna eddigi tartalmait tekintve, az Economx már bizonyított az ingatlanpiaci témákban, ahol olyan szakértők működnek közre, mint Mlinárik Márton és Balogh László. Emellett az Economx Exclusive sorozatban Pogátsa Zoltán közgazdásszal és vendégeivel mélyebb elemzéseket is kínálnak a nézőknek.

A TriplaX videók célja, hogy a nézők gyorsan és érthetően kapjanak tájékoztatást a gazdasági és társadalmi események hátteréről, valamint a kormányzati döntések mögötti okokról. Az új rovat a már meglévő „egész estés" tartalmak mellett kínál friss perspektívát, hetente többször is frissülő videókkal.