Iván Bence a táncparketten marad

Iván Bence, a 2022-es Dancing with the Starsban megismert paralimpikon úszó, nem hagyott fel a tánccal a műsor óta eltelt közel két év alatt, és már az első fellépését is sikerrel abszolválta.

Iván Bence hamarosan úszóedzőként is tevékenykedhet, de jelenleg elsősorban a paralimpiára való felkészülés tölti ki napjait. Ennek ellenére rendszeresen vesz részt táncórákon, és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) táncegyüttesével már közös színpadi produkcióban is megmutatta tehetségét. A táncegyüttes koreográfusai, akik már az egyetemen is ismerték, a Dancing With The Stars alatt is támogatták, és körülbelül fél évvel a műsor után felkérték őt, hogy lépjen fel velük, amire Bence örömmel mondott igent. Tavasszal már meg is volt az első közös fellépésük Pécsen, ami nagy élményt jelentett számára, és a jövőben is szeretne hasonló lehetőségeket megragadni.

Az úszás mellett az egyetemi tanulmányokra is koncentrál, hiszen úszóedzői diplomáját is hamarosan megszerzi. A paralimpiára való intenzív felkészülés mellett azonban nem feledkezik meg a barátairól sem. Stana Alexandrával, aki a TV2 táncos műsorában volt a partnere, a műsor óta is tartja a kapcsolatot, és amikor csak teheti, találkoznak egy kávéra Budapesten.

Iván Bence jelenlegi élete rendkívül pörgős, hiszen a paralimpiáig hátralévő időszakban minden energiáját az úszásra és a tanulmányaira összpontosítja. A csajozásra jelenleg nincs ideje, de nem zárkózik el a lehetőségtől, hogy Párizs után, ha találkozik a megfelelő személlyel, akkor kialakulhat egy kapcsolat. Iván Bence a jövőben nem csak az úszásban és a tanulmányokban szeretne sikereket elérni, hanem tévéműsorokban is szívesen szerepelne.