Láttalak Csütörtök – Fesztiválos különkiadás a 444-en

A fesztiválszezon hivatalos kezdetét veszi ezen a héten, a Kolorádó és a Balaton Sound eseményeivel egyidőben. A 444 újraindítja a Láttalak Csütörtök rovatát, hogy segítsen összehozni azokat, akik a fesztiválon összenéztek, de nem tudták megcserélni elérhetőségeiket.

A Kolorádó és a Balaton Sound fesztiválok alkalmával sokan találkoznak új emberekkel, akikkel szívesen folytatnák a kapcsolatot. Ha táncoltál valakivel, de nem tudtad elkérni az Instagramját, vagy ha csak egy pillantást váltottál valakivel a sorban állás közben, és szeretnéd újra látni őt, a 444 segíthet ebben. A Láttalak Csütörtök rovat keretében várják azokat az üzeneteket, amelyek részletekkel szolgálnak a keresett személyről.

Az üzeneteket Instagramon keresztül vagy emailben a benicsm@444.hu és a jelineka@444.hu címeken várják. A cél, hogy segítsenek az elszalasztott lehetőségek megragadásában.

Egy példán keresztül bemutatva, hogyan is nézhet ki egy ilyen üzenet: egyik fél emlékezik a másikra, aki elefánt alatt szaladt fel a színpadra, és a bajszát dicsérve keresi. A másik fél pedig a szürke halászsapkájában segített átmászni a kordonon, és most a veséjének és lépének fájdalmát szeretné vele enyhíteni.

A rovatban korábban közzétett történeteket is meg lehet tekinteni, ha valaki kíváncsi a már megtörtént romantikus találkozásokra.