Palvin Barbara Budapestre érkezett

Palvin Barbara, a világhírű magyar modell és férje, Dylan Sprouse tavaly júliusban házasodtak össze Ceglédbercelen, a modell szüleinek birtokán egy meghitt, családi körben. A pár tervezi, hogy egy nagyobb esküvőt is tartanak majd Kaliforniában.

Los Angeles-i életük igazán tökéletesnek tűnik, ahol Palvin Barbara és hollywoodi színész férje, Dylan Sprouse életük legboldogabb időszakát élik. A modell számára azonban továbbra is fontos megőrizni kapcsolatát szülőhazájával, Magyarországgal, amely mindig is különleges helyet foglal el a szívében. Ennek jegyében Palvin Barbara egy munkakapcsolat miatt most ismét Magyarországra látogatott, amiért rajongói rendkívül hálásak.

A hollywoodi élet mellett azonban nem mindenki élvezheti a nyugalmat és a sikert. Armie Hammer, a Szólíts a neveden sztárja, aki korábban több nőt is szexuális bántalmazással vádoltak meg, egy friss interjúban elmondta, hogy a vádak miatt öngyilkos gondolatai voltak, de ma már hálás az őt ért vádakért. Hammer a Painful Lessons című podcastműsorban beszélt arról, hogy a vádak kirobbanása után visszavonult a Kajmán-szigetekre, és többször is megfordult a fejében, hogy véget vet az életének. A színész a kannibalizmusra vonatkozó vádakat "bizarrnak" nevezte, és elmondta, hogy a botrány miatt elveszítette munkalehetőségeit és barátságait is.

A Los Angeles megyei ügyészség tavaly kijelentette, hogy nem indít eljárást Hammer ellen az Effie nevű nő által felhozott vádak miatt, mondván, hogy a kapcsolat összetettsége miatt nem tudták kétséget kizáróan bizonyítani a vádakat. Hammer most már úgy érzi, hogy a történteknek köszönhetően rájött, korábban nem érezte jól magát az életében, és soha nem volt elégedett semmivel.

Míg Palvin Barbara sikeres karrierjét és boldog házasságát ünnepli, Hammer története emlékeztet minket arra, hogy a hírnév és a siker árnyékában is komoly küzdelmek zajlanak. Hammer és volt felesége, Elizabeth Chambers 2020 júliusában váltak el, és két közös kisgyerekük van.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Divat és stílus a Balaton Soundon

Idén a Heineken Balaton Soundon nem csak a zene, hanem a divat is főszerepet kap. Lakatos Márk, Magyarország egyik legismertebb divattervezője és "makeover artistja", aki évek óta visszatérő vendég a fesztiválon, idén ismét divatshowkkal készül. A tervező régi álma válik valóra azzal, hogy a kifutón bemutatott márkák mellett egy nappal chilles, éjszakába nyúlóan vibráló divat közösségi térrel, a Fashion Hub-bal is bővül a kínálat.

A Fashion Hub a fesztivál legstílusosabb helyszíne lesz, ahol a divatbemutatókon megismert márkák állandó vendégei lesznek. A közösségi térben a nap folyamán DJ-k, frizura- és smink-készítés várja a látogatókat, este pedig a partizásé a főszerep. A Hooded Staff, az UNREAL és Anna Amélie kollekciói is megjelennek majd a kifutón, ahol a NYX Professional Makeup és a Kevin Murphy gondoskodik a modellek sminkjéről és hajáról. A Fashion Hubban a True to Sole, Magyarország első számú sneaker és streetwear resell brand-je is helyet kap, így a látogatók akár ruhatárukat is frissíthetik egy-egy új darabbal.