Farkasházi Réka meglepődött, amikor fia bejelentette, hogy elköltözik

Farkasházi Réka és fia, Benjámin a Palikék Világa by Manna műsor vendégei voltak, ahol Réka megosztotta érzéseit fia költözési terveiről.

Farkasházi Réka színész, énekesnőként ismert, de a Palikék Világa by Manna műsorban egy anya szerepében tűnt fel, amikor beszélt arról, milyen érzés volt számára, amikor fia, Benjámin bejelentette, hogy szeretne elköltözni. "Az volt egy nagy rácsodálkozás, amikor közölte, hogy akkor mi lenne, ha ő most elköltözne. Na az olyan volt, hogy Úristen, hogy tessék, hogy mi?" – idézte fel az énekesnő a műsorban.

Benjámin, aki jelenleg egy irodalmi ügynökségnél dolgozik és egyetemre jár, valamint vízilabdázik, elmondta, hogy a költözési döntése mögött az önállósodás vágya áll. "Nem azt éreztem, hogy le akarok válni, csak függetlenedni szerettem volna valamennyire. Az is egyfajta módja annak, hogy önállósodjak, hogy elköltözöm. És akkor a felnövésem egy új szakaszba lép, onnantól kezdve magamnak vagyok, magam finanszírozom a dolgaimat" – magyarázta a 20 éves fiatalember.

Réka büszkeségét nem titkolva beszélt arról, hogy támogatja fia döntéseit. "Ez az én számból biztos furán hangzik, de én is úgy érzem, és most látom, hogy ember lett belőle. A mai világban ez a legnagyobb érdem. És nagyon jó látni. Biztos nem tudom megkímélni majd bizonyos helyzetektől, meg nehézségektől, de most azt látom inkább, meg arra buzdítom, hogy merje azokat a szárnyakat még nagyobb lendülettel próbálgatni. Tök jó látni, meg örülök, hogy meghozta ezt a döntést, hogy ő el akar költözni" – fejtette ki Réka.

Benjámin már korán kezdett az önállóságra törekedni, amit gimnáziumi felvételijei kapcsán érzett először. "Ez az egyedül vagyok és csak magamra számíthatok érzés nálam kicsit hamarabb következett be. Erről beszéltünk nem is olyan rég, hogy körülbelül 13 évesen volt már ilyen érzésem" – idézte fel a fiatal.