Young G Béci és felesége örökbefogadáson gondolkodnak

Young G és felesége, akik már nem vállalhatnak természetes úton gyermeket, szeretnének testvért adni hároméves kislányuknak, Rebekának, és az örökbefogadást vagy a béranya programot fontolgatják.

A rapper és felesége nemrégiben egy kiskutyát fogadtak örökbe, amely kapcsán Béci elmondta, hogy egy fajtatiszta ebet választottak, mivel úgy vélték, hogy hároméves kislányuk mellé nem lenne bölcs döntés egy menhelyről érkező állatot hozni. Ezt követően kritikákat kapott, amelyekre közösségi oldalán egy videóban válaszolt. Kifejtette, hogy bár nem a menhelyről szerették volna a kutyát elhozni, nem zárkóznak el a menhelyi állatok örökbefogadása elől. Hozzátette, hogy komolyan fontolgatják a gyermek örökbefogadását vagy a béranya programban való részvételt, mivel nyitottak ezekre a lehetőségekre.

Young G feleségének 2022-ben méhnyakrák miatt életmentő műtéten kellett átesnie, amely során eltávolították a méhét. Az édesanya nehezen dolgozta fel, hogy többé már nem lehet saját gyermeke, de számára a legfontosabb volt, hogy felépüljön és egészségesen nevelhesse fel kislányát. Annak ellenére, hogy a természetes úton való gyermekvállalás lehetősége megszűnt számukra, továbbra is szeretnének kistestvért Rebekának, és ennek érdekében a béranya programot és az örökbefogadást is megfontolják.