Károly király parádéján Lajos herceg is szórakoztatott, de Sarolta hercegnő a protokollra figyelt

Egy kis ásítás, egy kis tüsszentés – Lajos herceg megjelenései soha nem unalmasak, de Sarolta hercegnő is felhívta magára a figyelmet azzal, hogy figyelt a protokollra.

Június 15-én nagyszabású eseményre került sor a briteknél: Károly király tiszteletére rendezett parádén mindenki meglepetésére a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegné is részt vett, lenyűgöző ruhában tűnt fel.

A brit királyi család tagjai, köztük Katalin és Vilmos herceg, valamint gyerekeik, György, Sarolta és Lajos hercegek a Buckingham-palota erkélyéről integettek a tömegnek. A felvonulást és a hagyományos légiparádét követően a család köszöntötte az összegyűlt embereket.

A 6 éves Lajos herceg ismét bebizonyította, hogy a hivatalos események során is képes szórakoztatni a közönséget. Grimaszaival és kisugárzásával ő lett az esemény egyik központi figurája. Azonban nem csak ő, hanem nővére, Sarolta hercegnő is a figyelem középpontjába került, amikor a brit himnusz elindulása előtt apjához, Vilmos herceghez fordult, hogy a protokollal kapcsolatban érdeklődjön. Ezt követően gyorsan figyelmeztette Lajost is, hogy a kezeit ne maga előtt tartsa, hanem viselkedjen úgy, ahogy azt illik.

Ez a nővér-kisöccs pillanatot szerencsére megörökítették, és jól mutatja, hogy Sarolta hercegnő már ilyen fiatalon is nagyon figyel a protokollra.