Gizmo, a szeretet által megváltozott kutya

Egykor a világ egyik legcsúnyább kutyájának tartott Gizmo története bizonyítja, hogy a szeretet csodákra képes. Az elhanyagolt állapotban lévő kóbor kutya élete teljesen megváltozott, miután egy kedves nő örökbefogadta.

Gizmo, a kóbor kutya, aki korábban nem nyerte el az emberek bizalmát elhanyagolt külseje miatt, szerető otthonra talált egy nő jóvoltából. Egy Reddit-bejegyzésből derült ki, hogy az állatmenhelyen kevés esélyt láttak arra, hogy valaha is gazdira találjon, de végül a szerencse mégis Gizmo mellé állt.

Az örökbefogadó nő nemcsak kutyakozmetikushoz vitte Gizmót, hanem a sok törődésnek köszönhetően az eb viselkedése is megváltozott. A menhelyi dolgozóknak korábban le kellett borotválniuk a kutya szőrét, mert az össze volt állva csomókba. Az új gazdi férjét meg kellett győznie arról, hogy Gizmo valójában nagyon aranyos, annak ellenére, hogy kinézetre nem volt vonzó. A férfi kezdetben úgy gondolta, hogy Gizmo a legrondább kutya, akit valaha látott, és nem rajongott a kistestű ebekért. Azonban a feleségének végül igaza lett, és a férj is megszerette Gizmót.

Az előtte-utána fotók, amelyek Gizmo változását mutatják meg, a Reddit-en tekinthetők meg, ahol a kutyát a szeretet által történt átalakulása után láthatjuk.