Lajos herceg grimaszaival ismét ellopta a műsort

Katalin hercegné és Vilmos herceg legfiatalabb gyermeke, Lajos herceg a nyilvános eseményeken előszeretettel rosszalkodik egy kicsit, amivel sokak szívébe már belopta magát. A Blikk beszámolója szerint szombaton hosszú idő után először jelent meg a nyilvánosság előtt a rákkal küzdő Katalin hercegné az éves londoni felvonuláson, amely a Trooping the Colour nevet viseli[^24.hu].

Az eseményen természetesen ott voltak Vilmos herceggel közös gyerekeik is, köztük Lajos herceg, aki ezúttal is ellopta a showt aranyos grimaszaival[^24.hu]. A brit himnusz előtt pedig egy cuki nővér-kisöccs pillanat is történt: Sarolta hercegnő rászólt Lajos hercegre, hogy az pontosan tartsa be a királyi protokollt és úgy viselkedjen, ahogy az illik[^24.hu].

A felvonuláson Anna hercegnő is részt vett, aki lóháton vonult, ám kisebb problémája akadt, mivel megugrott alatta a lova. A kritikus pillanatról felvétel is készült, amin jól kivehető, hogy Anna hercegné tökéletesen reagálta le a lova pillanatnyi zavarát és gyorsan sikerült megszelídítenie, így gond nélkül tudták folytatni a menetet. Anna szerepe egyébként a felvonuláson a „Gold-Stick-in-Waiting” volt, ami annyit jelent, hogy testvére, Károly király biztonságát bízták rá.

A brit király születésnapja tiszteletére tartott nagyszabású katonai ceremónián Katalin hercegné is részt vett, miután pénteken bejelentette, hogy jelenleg elég jól van ahhoz, hogy nyilvánosság elé lépjen. A felvonuláson pedig Lajos herceg is okozott néhány cuki pillanatot.

A királyi család tagjai nem csak hivatalos eseményeken mutatkoznak együtt, hanem a közösségi médián keresztül is megosztják életük fontos pillanatait. Apák napja alkalmából például György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg közös üzenetben köszöntötték édesapjukat, Vilmos herceget. "Szeretünk, Papa. Boldog apák napját” – ezzel az üzenettel és egy közös fotóval, amelyet Katalin hercegné készített, ünnepelték a napot. A kép a kelet-angliai Norfolkban készült, amikor a hercegi pár és gyermekeik ott tartózkodtak. Vilmos herceg hasonló módon köszöntötte saját édesapját, III. Károly brit királyt, egy 1984-ben készült fotóval, ahol a kis Vilmos éppen focizik édesapjával a Kensington-palota udvarán.