Sáfrány Emese és Béres Anett ciprusi nyaralásának állati jó és megható pillanatai

A légtornászbajnok, Sáfrány Emese és a ValóVilág egykori szereplője, Béres Anett barátnőikkel töltöttek el egy felejthetetlen nyaralást Cipruson, ahol nem csak a tengerparti pihenés, hanem az állatsimogatás és a múltbéli események felidézése is terítékre került.

Sáfrány Emese és barátnői, köztük Béres Anett, a ciprusi vakáció alatt nemcsak a napfény és a tenger élvezetére szorítkoztak, hanem izgalmas programokkal is színesítették a pihenést. Az egyedülálló édesanya egy állatsimogatóban járt, ahol egy szamárnak répát adott, és ezt a kedves pillanatot meg is örökítette. A fotó mellé írt üzenetében Emese "Egészségedre, szamár!" felkiáltással köszöntötte az állatot, amiért cserébe számos tetszésnyilvánítást kapott a követőitől.

A baráti társaság a ciprusi kánikulában gyakran kereste fel a tengerpartot, ahol a hűsítő víz mellett a napozás is kellemes időtöltésnek bizonyult. Emellett Sáfrány Emese közösségi média bejegyzései alapján a gasztronómiai élvezetekről sem kellett lemondaniuk, hiszen a szigeten bőségesen akadtak finomabbnál finomabb ételek.

Béres Anett, aki a nyaralás egyik résztvevője volt, két évvel ezelőtt egy ayahuasca szertartásos teaszeánszon vett részt, ami komoly fizikai és lelki megpróbáltatásokat okozott számára. A főzet okozta látomások miatt menekülni akart, de közben baleset érte, amely mind fizikailag, mind lelkileg megtörte. Az ominózus esemény óta Anett megerősödött és hálát ad az égnek, hogy nem került tolószékbe. A nyaralás során is érezhető volt, hogy Anett a pihenést és a kikapcsolódást részesíti előnyben, hiszen a hot! magazinnak elmondta, hogy „lusta nyaraló”, tehát leginkább sütkérezni és pihenni fog.

Anett a nyaralás során is megosztotta, hogy nehéz volt feldolgoznia a teaszeánsz utáni eseményeket, de lelkileg szinte rögtön jól volt, hiszen annak örült, hogy életben maradt. Sokan támogatták a nehéz időszakban, és a kórházban is jól érezte magát, a nővérekkel például a mai napig kapcsolatban van. Anett maga sem tudja, honnan merített erőt a felépüléshez, csak arra emlékszik, hogy nem esett nehezére elmenni a kezelésekre és a terápiára. "Szóval, ha valaki megkérdezi tőlem, hogy mit lehet tenni a lelki gyógyulás érdekében, azt szoktam mondani, hogy bármilyen nehéz is, el kell fogadni azt, ami megtörtént, és csak arra koncentráljon, hogy meggyógyuljon, és örüljön, hogy él" – zárta Anett.