Köllő Babett tűzpiros bikiniben ragyog, de eltűnhet a képernyőről

Köllő Babett, a színész-műsorvezető, aki gyakran kap randiajánlatokat rajongóitól, most egy tűzpiros tangás bikiniben mutatta meg tökéletes alakját, miközben képernyős jövője bizonytalanná vált.

Köllő Babett nemrégiben arról számolt be, hogy követői gyakran különféle ajánlatokkal bombázzák, többek között randevúkra hívják, sőt, volt, aki több millió forintot is felajánlott volna egyetlen éjszaka eltöltéséért vele. A 45 éves műsorvezető azonban nem csak a randiajánlatokkal hívja fel magára a figyelmet, hanem kirobbanó formájával is. Ezt bizonyítja legújabb Instagram-posztja is, ahol egy tengerparti háttér előtt tűzpiros, tangás bikiniben pózol, ezzel is megmutatva tökéletes alakját.

Azonban a TV2 egyik meghatározó arcaként ismert Köllő Babett jelenlegi helyzete a csatornánál kérdéses. Az őszi szezonban, amikor a csatorna műsordömpinggel készül, egyelőre nem látni, milyen feladatot bízhatnak rá. Köllő Babett neve sem műsorvezetőként, sem háziasszonyként, sem zsűritagként, sem versenyzőként nem vetődött fel, és úgy tűnik, hogy idén nem lesz képernyős feladata a TV2-n.

Korábban a "Sztárban sztár leszek!" második, harmadik és negyedik évadának mestere volt, illetve 2022-ben a "Drágám, add az életed!"-et vezette Till Attilával közösen. Idén azonban egyik műsor sem lesz képernyőn, és bár a "Sztárban Sztár" műsorban zsűrizett egy évadot, a csatorna elsősorban Liptai Claudiát szeretné leigazolni.

A TV2 Sajtóosztálya szerint valamit felajánlottak neki, de hogy Köllő Babett elfogadta-e a felkérést, egyelőre nem tudni. "Köllő Babett az elmúlt években kiemelt arcként fontos szerepet kapott a TV2-nél. Zsűritagként, műsorvezetőként ennél a csatornánál teljesedett ki a tévés jelenléte. Az idei évben az eddigieknél komplexebb feladatokat kínáltunk számára, hogy végül miben tűnik fel, hamarosan kiderül" – szólt a TV2 sajtóosztályának válasza.

Köllő Babett a következő hónapokról és terveiről szólva csak annyit árult el: "Csendesebb időszakban vagyok, de kell ilyen is néha, most élvezem ezt a nyugalmat" – ami arra enged következtetni, hogy egyelőre nem készül semmilyen tévés munkára.