Elvitelre #71: Búcsú Csák Jánostól és a régi buliszokásoktól

Az Elvitelre podcast legújabb adásában Csák János kultuszminiszter távozását, az indiai választások eredményeit és a fiatalok változó szórakozási szokásait boncolgatjuk. A HVG hetilap és a hvg360 kínálatából válogatott cikkek hanganyag formájában kísérik Önt a hétvége folyamán.

Az Elvitelre, a HVG hétzáró podcastja ismét jelentkezik, amely a múlt hét legérdekesebb témáit dolgozza fel hanganyag formájában. A podcast célja, hogy a hallgatók kényelmesen, akár háttérzajként is követhessék a legfrissebb híreket és elemzéseket.

Ezen a héten többek között Csák János kultuszminiszter távozását, Narendra Modi indiai miniszterelnök választási győzelmét, valamint a fiatalok bulizási szokásainak változását vesézzük ki. A podcastban a HVG hetilap és a hvg360 online platform cikkeiből válogatunk, így a hallgatók a legkülönfélébb témákban mélyedhetnek el.

A HVG Podcastokat több platformon is követheti, így például a Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, SoundCloud és YouTube csatornákon keresztül. Az Elvitelre podcastra pedig külön is feliratkozhat a Spotify, Apple Podcasts és Google Podcasts szolgáltatásokon keresztül.

Hallgassa meg az Elvitelre legújabb epizódját, és legyen naprakész a hét legfontosabb eseményeivel kapcsolatban.