Kilakoltatás fenyegeti a TV2 sztárját és családját

Farkas Sándor Lajosnak, a Sztárban Sztár leszek! énekesének, és családjának haladéktalanul el kell hagyniuk otthonukat.

Farkas Sándor Lajos, aki a Sztárban Sztár leszek! műsor első évadában tűnt fel, nehéz helyzetbe került, miután szülei halála után örökölte a családi házat, amelyhez jelentős jelzálog tartozott. A végrehajtók 89 millió forintot követelnek tőle, ezért az énekes megpróbálta eladni az ingatlant, de nem talált vevőt. Az árat először 60, majd 48 millió forintra csökkentette, de a kilakoltatás veszélye továbbra is fennáll.

A jogerős döntés értelmében április végéig kell elhagyniuk a szigetszentmiklósi házat, amelyet már elárvereztek. Sándor a Facebookon keresett segítséget, kiadó kertes házat keresve Szigetszentmiklós és környékén, ahol négy felnőtt és egy kiskorú szeretne költözni.

A Ripostnak nyilatkozva az énekes elmondta, hogy egy hivatalos levélben értesítették a házban élő három családot a haladéktalan kilakoltatásról. Sándor összetört a hír hallatán, de harcolni szeretne helyzetükért. Egy ügyvéddel már felvette a kapcsolatot, és tervezi, hogy végrehajtási kifogást nyújt be. Azt is hozzátette, hogy már nem reménykedik abban, hogy Szigetszentmiklós környékén talál albérletet, de a XI. kerületben is hajlandó lenne új életet kezdeni.