Kendall Jenner 28 évesen még nem anya, de tervezi a családalapítást

Kendall Jenner, aki nemrég töltötte be a 28. életévét, a Vogue-nak adott interjújában beszélt arról, hogy korábban azt hitte, 27 éves korára már anya lesz, de ez nem így történt.

A modell elárulta, hogy érzi magát most, amikor híres testvérei, Kourtney, Kim, Khloe Kardashian és Kylie Jenner már mindannyian gyermeket nevelnek, összesen 13-at, a négyhónapos kortól a 14 éves korig. Kendall Jenner szerint vannak napok, amikor csodálattal tekint testvérei életére, és úgy érzi, hogy az ő életük valami különleges.

"Szeretem egy kicsit elvonatkoztatni magam tőlük, de egy nap valószínűleg eljutok majd oda én is" – mondta Jenner a Vogue-nak.

A modell hozzátette, hogy fiatalabb korában úgy gondolta, 27 éves korára már szeretne gyerekeket, de most, hogy túl van ezen a koron, úgy érzi, még mindig nagyon fiatal, és élvezi a gyerek nélküli szabadságát. A családalapítás azonban továbbra is szerepel a tervei között, annak ellenére, hogy jelenleg nincs párkapcsolata, hiszen nemrég ért véget a kapcsolata Bad Bunnyval.

"Nagyon fontosak nekem a kapcsolatok, és alig várom, hogy egy nap együtt élhessek valakivel, gyerekeink legyenek, családot alapítsunk" – nyilatkozta Jenner.

A család életében azonban nem csak örömteli események történnek. A Kardashian-Jenner klán matriarchája, Kris Jenner egészségügyi problémákkal szembesült, ugyanis egy kisebb daganatot fedeztek fel a szervezetében. Ezt a hírt a The Kardashians sorozat egyik új részének előzetesében jelentette be, amely a Disney+ kínálatában érhető el. Az előzetesben Kris Jenner őszintén beszél lányának, Kylie Jennernek a diagnózisról, amelyre Kylie érzelmesen reagált.

A család további tagjai is megosztották saját kihívásaikat. Kourtney Kardashian például egy sürgősségi, életmentő magzati műtéten esett át, mielőtt 2023-ban megszületett legkisebb fia, Rocky. Az operáció félelmetes volt számára, különösen mivel korábbi terhességei zökkenőmentesek voltak. Szerencsére a műtét után közösségi oldalán megoszthatta, hogy mindkettőjük jól van.