Vastag Csaba felesége melltartó nélkül villantotta meg bájait

Vastag Csaba és felesége, Domján Evelin a Nyerő Párosban tűntek fel először együtt, ahol drámai vallomást tettek a családi viszonyokról. Az énekes szülei nem fogadták el a fiuk döntését, az esküvőjükön az édesapa még meg sem jelent. Az idő azonban gyógyít, és a helyzet javult, hiszen tavaly már közösen ünnepelték a karácsonyt.

Vastag Csaba és Domján Evelin hamarosan ünneplik első házassági évfordulójukat, és terveik szerint a jövőben legalább négy gyermeket szeretnének, mivel mindketten nagy családra vágynak. Evelin a közösségi médiában is egyre aktívabb, legutóbbi posztjában pedig egy melltartó nélküli, mélyen dekoltált felsőben pózolt, amivel garantáltan felforrósította a hangulatot.

A közösségi médiában megosztott kép kapcsán Evelin sok bókot kapott, de akadtak kritikus hangok is. Egy kommentelő a neveltetésével kapcsolatos ellentmondásra hívta fel a figyelmet, mire Evelin a következőképpen reagált: "Köszönöm, hogy vette a fáradtságot, hogy ezt leírja. Sok sikert kívánok a kislányának is" - válaszolta a kritikára.