Gérard Depardieu megdöbbentő állapotban

A francia színészlegenda, Gérard Depardieu, aki nemrég szabadult a rendőrségi előállítás után, most Prágában tűnt fel tolószékben, láthatóan megviselve.

Gérard Depardieu, akit szexuális zaklatás vádjával idéztek be a rendőrségre, és akit két nő is feljelentett, most Csehországban, Prága városában kapták lencsevégre. A 75 éves színész, aki a vádakat tagadja, és akit a francia hatóságok szabadon engedtek, láthatóan nehezen viseli az utóbbi időszak eseményeit.

A Blikk korábban arról számolt be, hogy Depardieu-t április 29-én, hétfőn reggel idézték be, és előzetes letartóztatásba helyezték volna, miután két nő szexuális zaklatással vádolta meg. Az egyik nő szerint az eset 2014-ben, a másik szerint pedig 2021-ben történt. A színész azonban tagadja a vádakat, és a francia hatóságok még aznap szabadon engedték.

A párizsi ügyészség közleménye alapján Depardieu 2024 októberében áll majd bíróság elé az ügyben.

A Golden Globe-díjas színész, aki élete talán legnehezebb időszakát éli, Prágában tölt néhány napot, ahol a megjelent fotók tanúsága szerint tolószékben látták, és az elmúlt hetek, hónapok eseményei nyomot hagytak rajta.