A TV2 kőgazdag sztárját nem engedték érettségizni

Bárány Aurél, a "Kőgazdag fiatalok" sztárja szerint a hatalmas vagyonából és a tévés szerepléséből adódóan nem engedték érettségizni, ami miatt kiakadt.

Bárány Aurél, aki a "Kőgazdag fiatalok" című műsorból vált ismertté, azt állítja, hogy gazdagsága és a tévés szereplése miatt nem engedték érettségizni. A fiatal sztár szerint a tanárok hozzáállása megváltozott miután részt vett a TV2 műsorában, és ez hátrányosan érintette őt az iskolában.

Aurél elmondása szerint, bár a szülei támogatásának köszönhetően nem kell aggódnia a pénz miatt, és havi 700 ezer forintot is el tud költeni, valamint luxusautókat és drága karórákat engedhet meg magának, sosem fitogtatta gazdagságát az iskolában.

Az érettségi előtt azonban egy tanára közölte vele, hogy nem engedi vizsgázni, és még hozzátette, hogy ne bánkódjon, hiszen lesz miből finanszíroznia a jövő évi érettségijét. Aurél szerint ez igazságtalan és megkülönböztető bánásmód, és bár nem szeretne neveket említeni vagy ujjal mutogatni, úgy érzi, hogy egyesek csak azért akarnak magas pozícióba kerülni, hogy másokat lehúzhassanak.

A TV2 sztárja kiemelte, hogy nem a tanári hivatással van problémája, hanem csak azokkal, akik ilyen módon bánnak vele. Bár jogi lépéseket egyelőre nem tervez, de nem hagyja annyiban az ügyet. Aurél határozottan kijelentette, hogy ha a tévés szereplése alapján ítélik meg, akkor nem is kíván részt venni az érettségin. Hozzátette, hogy bár valóban rosszul állt egy tárgyból, az utolsó pillanatig úgy tűnt, tud javítani eredményein, és osztálytársa ugyanazzal az átlaggal leérettségizhetett, ami tovább erősíti az igazságtalanság és megkülönböztetés érzését.

Aurél úgy véli, hogy a megkülönböztetés oka az, hogy ebbe a vagyonba és környezetbe beleszületett, és ezért nem tehet semmit, csak hálás lehet és nem tesz keresztbe másoknak.