Stana Alexandra: Nem tiltakozom a szerelem ellen, csak éppen nincs időm randizni

Stana Alexandra versenytáncosként épített karrierje után most tudatosan formálja további pályafutását, ami miatt a szerelmi életét is háttérbe szorítja. A hot! magazinnak adott interjúban elmondta, hogy bár nem zárkózik el a szerelem elől, jelenlegi életvitelében nincs hely a randizásra.

Stana Alexandra úgy véli, hogy amíg napjai teljesen ki vannak töltve, addig nem érzi szükségét egy állandó társ jelenlétének. Kiemelte, hogy számára a munka az első, és csak olyan partnerrel tudna együtt lenni, aki ezt elfogadja. A táncos hozzátette, hogy ha megfelelő férfi lépne az életébe, nem ellenkezne a szerelemmel, de jelenleg nincs ideje arra, hogy randevúkra menjen.

A Bors által idézett interjúban Stana arról is beszélt, hogy szerinte mikor működhet jól egy párkapcsolat kollégákkal. Úgy véli, hogy ha az ember nem viszi haza a munkát, és mindkét fél rendelkezik megfelelő érzelmi intelligenciával, akkor nincs akadálya a kapcsolatnak.

Ezt az életstílust nem lehet hosszú távon folytatni, mert nem szeretnék kiégni vagy lebetegedni, ezért úgy tervezem, hogy nyáron adok magamnak időt a pihenésre is.

– idézi a Bors Stanát, akinek a rengeteg szakmai elfoglaltsága a szerelmi életére is rányomja a bélyegét.

Most úgy érzem, nem férne bele az életembe egy társ. Ameddig nincs üresjárat a napjaimban, addig nem hiányzik, hogy állandóan mellettem legyen valaki. Nagyon fontos, hogy olyan ember legyen mellettem, aki elfogadja, hogy nekem mindig a munkám lesz az első. Ha olyan férfi érkezik az életembe, akkor nem tiltakozom a szerelem ellen. Csak éppen nincs időm arra, hogy elmenjek randizni. Mondjuk úgy: nem az az elsődleges, hogy ismerkedjek.

Az utóbbi időben több férfival is összeboronálták Stanát, köztük a korábbi férjével, Köcse Györggyel, akivel már csak baráti és munkakapcsolatot ápol. A táncosnő elárulta, hogy jelenleg az egyetlen férfi az életében a kiskutyája, Noir, és bár egyedül van, nem érzi magát magányosnak. Stana hozzátette, hogy a karrierjére akar fókuszálni, de igyekszik megtalálni az arany középutat. Napról napra egyre több hódoló találja meg, sorra kapja a bókokat és az üzeneteket, de ha az udvarlás zaklatásba csap át, egyszerűen törli az üzeneteket.

: Bors : hot! magazin