Kate Beckinsale öregembernek öltözve válaszol kritikusainak

Kate Beckinsale színésznő nemrégiben egy videóban reagált azokra az online zaklatásokra, amelyek szerint arcát plasztikai műtétekkel alakították át. A sztár hangsúlyozta, hogy bármit is posztol, gyakran vádolják plasztikai beavatkozásokkal, de ezek az állítások nem felelnek meg a valóságnak. Beckinsale arra kérte követőit, hogy hagyjanak fel az ilyen típusú zaklatással. A színésznő több új bejegyzést is közzétett Instagram-oldalán, amelyekben öregembernek maszkírozva látható.

Az ötvenéves Beckinsale legújabb Instagram-fotóin és videóin vőlegénynek öltözve, kerekesszékben ül, és egyik felvételen még egy műhere is kilóg a nadrágjából. A színésznő vicces megjegyzéssel kísérte a képeket:

Új alku. Mostantól ez minden, amit kaptok tőlem. Remélem, ezt kevésbé felháborítónak és jobban a koromnak megfelelőnek tartjátok. Sayonara, ribancok

Egyik fotóján Beckinsale Anna Nicole Smith és J. Howard Marshall 1994-es esküvőjét idézi meg. Smith akkor 26, milliárdos olajmágnás férje pedig 89 éves volt. Az eredeti fotó és Beckinsale által megidézett kép közötti hasonlóság szembetűnő.

Smith és Marshall házassága 14 hónapig tartott, a férfi haláláig. Az özvegy később az örökség miatt kezdett pereskedni elhunyt férje fiával, de az ügy végét egyikük sem élte meg.