Balogh Petya és családja: A harmónia titka

Balogh Petya, a Cápák között befektetője, a Palikék Világa by Manna Három igazság című YouTube-műsorban beszélt arról, hogy mindkét feleségével és családtagjaikkal harmonikus a kapcsolata, és még nyaralni is együtt szoktak menni.

A családi élet fontosságát hangsúlyozva Balogh Petya elmondta, hogy számára kiemelten fontos a család jóléte és a körülötte lévő béke. A műsorban megosztotta, hogy bár nem érzi folyamatosan a hiányukat, ha távol vannak tőle, mégis nagy öröm számára, amikor együtt lehet szeretteivel.

Balogh arról is beszélt, hogy a családi harmónia érdekében olyan emberekkel veszi körül magát, akik képesek ezt a békességet fenntartani. Elismerte, hogy szerettei számára nehéz lehet elfogadni, hogy nem hiányoznak neki minden pillanatban, de ezt a hiányosságot neki kell viselnie.

A befektető megosztotta, hogy második felesége, Maja és első felesége, Erika is jóban vannak egymással, ami lehetővé teszi számukra, hogy közösen töltsenek időt, például nyaralások alkalmával. Balogh szerint azok az emberek, akik hosszú ideig fontos részei voltak az életének, valószínűleg jó emberek, és ha a kapcsolatuk romlott is meg valahol, az nem azért történt, mert a másik fél rossz ember lenne.