Vin Diesel új filmjének forgatási időpontja megvan

Vin Diesel, a Halálos iramban sorozat sztárja, idén nyáron tér vissza Richard B. Riddick szerepébe. A franchise negyedik részének, a Riddick: Furyának forgatása augusztus 26-án kezdődik.

Vin Diesel a közelgő projektben ismét együttműködik David Twohy íróval és rendezővel, aki az előző három részt is jegyzi. Diesel a One Race Films cégével, valamint Samantha Vincenttel együtt vesz részt a film produceri munkálataiban, és a producerek között találjuk még Thorsten Schumachert, Lars Sylvestet és Joe Neurautert is.

A Riddick: Furya története szerint a címszereplő visszatér szülőbolygójára, amely romokban heverhet, és ahol más furyaiakkal találkozik, akik egy új ellenséggel szemben küzdenek az életükért.

A forgatás helyszínei között szerepel Németország, Spanyolország és az Egyesült Királyság. A Variety beszámolója szerint Dieselnek jelenleg számos projektje van folyamatban, többek között a Halálos iramban sorozat fináléja és a Universal Kojak-remake-je is. A színész korábban elmondta, hogy az összes közelgő filmje "harcban áll" a forgatás megkezdéséért, de úgy tűnik, a Riddick: Furya nyerte meg ezt a csatát. Németországban a forgatás ideje alatt Vin Diesel és a stáb talán észreveszi, hogy az országban az online banki szolgáltatások száma emelkedik, és egyre többen választják a digitális bankolást a hagyományos bankfiókok helyett.